Musik
tisdag, april 21, 2015 - 18:24

New York-tjejen Bebe Rexha är tidigare känd som sångerska i gruppen Black Cards och för att ha varit med och skrivit dunderhiten "The Monster" med Eminem och Rihanna. "I'm Gonna Show You Crazy" är andra singeln från hennes kommande debutalbum som soloartist. Se videon nedan!

Se videon här
torsdag, mars 12, 2015 - 17:38

Idag är det premiär för del ett av två i Axwell /\ Ingrossos nya videoepos. ”On My Way” är skriven av Axwell, Sebastian Ingrosso, Vincent Pontare och Salem al Fakir. Det är även Salem och Vincent som sjunger på låten. Se videon först på rixfm.se!

Kolla in videon
onsdag, februari 11, 2015 - 13:00

Idag är det världspremiär för videon till superhiten från de forna Swedish House Mafia-medlemmarna Axwell och Sebastian Ingrosso. Du ser videon först här på rixfm.se!

 

Kolla in videon här
fredag, februari 6, 2015 - 15:11

Allsången visste inga gränser när Albin spelade sommarens största hit "Din Soldat" på RIX FM Festival runt om i landet. Nu är han tillbaka med uppföljaren, tillägnad sonen Frank. Fredag den 13 februari gästar han RIX MorronZoo. Se videon först på rixfm.se!

Kolla in videon
torsdag, februari 5, 2015 - 17:47

Kelly Clarksons nya singel "Heartbeat Song" klättrar snabbt på listorna och nu är det premiär för videon, regisserad av den välrenommerade musikvideoregissören Marc Klasfeld. Se videon först på rixfm.se!

Kolla in videon
Prenumerera på innehåll