Musik
fredag, augusti 29, 2014 - 10:25

Idag släpps videon till Robin Stjernbergs senaste singel "Body Language". Du ser den först här på rixfm.se.

 

 

Missa inte Robin Stjernberg live på RIX FM Festival i Jönköping och Stockholm i helgen!

söndag, juni 29, 2014 - 22:29

RIX FM Festival-aktuella John de Sohn har just släppt videon till senaste singeln "Wild Roses" som spelas flitigt på radio just nu. Se den här på rixfm.se!

Se videon här
fredag, juni 13, 2014 - 15:37

Malcolm Kelley och Tony Oller möttes 2010 under inspelningen av en serie för Nickelodeon. De trivdes inte bara på skärm, utan även i verkligheten och bildade senare duon MKTO, som representerar deras gemensamma initialer. Nu är de aktuella här på RIX FM med den tempostarka singeln "Classic" som är veckans hitvarning.

Se videon och hör låten här:
torsdag, juni 5, 2014 - 13:52

Shakira + Rihanna = supersuccé - och nu har även hennes "Dare" (La La La) börjat klättrar på listorna lagom till sommaren. En rättfram partydänga som ska finnas med på det officiella albumet för fotbolls-VM i Brasilien. 

måndag, maj 26, 2014 - 10:33

Björn Johansson är det mer vardagliga namnet på John De Sohn - en svensk DJ och musikproducent som allt mer börjar göra sig känd som en hitmakare av rang.

Efter hits som ”Long Time”, ”Under The Sun (Where We Belong)” samt dansgolvsfavoriten ”Dance Our Tears Away” är han här med låten som vi på RIX FM tror lite extra på just nu. "Wild Roses".

Lyssna på Veckans Hitvarning här
Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd