Musik
fredag, mars 14, 2014 - 12:06

Här kan du skicka in dina önskemål om låtar direkt till studion, kanske blir det din låtönskning som nämns i radion.

Klicka här
fredag, april 4, 2014 - 15:30

Trots sina unga år är Amy Diamond syns det att Amy Diamond är erfaren som bara den när hon uppträder - bland annat här på Rädda Barnens arrangemang i Tyresö centrum 20 november 2010. Denna vecka handlar det dock om en mer undangömd pärla av hennes framträdanden. Kriteriet för att vara med i Markus "Knappen" Johansson lista av framträdanden som han tycker förtjänar lite mer uppmärksamhet.

fredag, april 4, 2014 - 12:59

Dennis Princewell Stehr är känd under sitt artistnamn Mr Probz, är en holländsk hiphop artist, låtskrivare och producent. Förra året släppte han låten "Waves", men det är denna vår som en remixad version av samma låt signerad Robin Schulz - som gett stjärnan ett internationellt erkännande.

Läs mer och se videon här
fredag, april 4, 2014 - 09:07

En halv sekund tog det... sedan var biljetterna till Ed Sheerans konsert på Arenan, Fryshuset i Stockholm den 12 november slut. Därför väljer nu FKP Scorpio att flytta stjärnskottets konsert till Ericsson Globe istället.

Läs mer här
fredag, mars 28, 2014 - 12:27

Musikvideon med John och frun Chrissy har över 60 miljoner visningar på Youtube, och det är många som fallit för den känslosamma texten i soulstjärnans ballad. En ballad som han dessutom skrev just till sin fru - och spelade och sjöng på deras eget bröllop och vissa av scenerna i videon är därifrån. Denna vecka tar den dessutom över platsen som Hitvarning på RIX FM!

Lyssna på Veckans Hitvarning
Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd