RIX MorronZoo
tisdag, oktober 14, 2014 - 18:43

Nyrakade Idol-programledaren Pär Lernström hälsade på hos RIX MorronZoo och pratade skägg. Efter att förra veckan ha brutit vadslagningen med deltagaren Niklas Musco fullkomligen drunknade Pär i ilskna reaktioner och i morse läste han upp några av kommentarerna...

Hör klippet
torsdag, september 25, 2014 - 15:55

"Hej Thomas. Jag undrar varför jag inte fick vara med på vimmelbilderna från premiären av Pojken med guldbyxorna i dagens Expressen"

Så skrev Marko till Expressens chefredaktör och ansvarige utgivare Thomas Mattsson på Twitter efter att förgäves ha letat efter sig själv bland tidningens bilder från röda mattan. I morse var det dags att reda ut saken en gång för alla.

Hör klippet
fredag, september 12, 2014 - 11:13

På söndag är det val i Sverige och Markoolio har en sak att berätta för dig. Lyssna och följ hans uppmaning!

 

Lyssna här
tisdag, september 16, 2014 - 18:36

Några veckor har gått sedan RIX FM Festival avslutades med buller och bång i Stockholm. Här är ett videoklipp för dig som inte kunde vara där - eller för dig som vill uppleva stämningen igen. Marko fick Kungsträdgården att koka med sin låt "Ingen sommar utan reggae".

Se videon
torsdag, september 11, 2014 - 11:48

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven hälsade på hos RIX MorronZoo i morse. Bland annat avslöjade att han att alla - inklusive han själv - egentligen uttalar efternamnet Löfven helt fel.

Lyssna på klippet
Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd