RIX MorronZoo
fredag, februari 13, 2015 - 15:49

Nya låten "Frank" handlar om de dramatiska dygnen då Albin blev pappa - sonen Frank föddes tio veckor för tidigt och svävade under några dagar mellan liv och död. I morse spelade Albin låten live i RIX MorronZoo - se videon här!

Kolla in videon
fredag, februari 13, 2015 - 10:47

Laila bjöd Adam och Marko på en överraskning i morse - plötsligt stormade Jeanette och Cissi från "Let's Dance" in i studion för att dansa fredagsdansen. Grym fredagsstämning!

Se videon
tisdag, februari 10, 2015 - 16:23

Den ena är östgöte och känd från Paradise Hotel. Den andra är stilsäker modebloggare från Eskilstuna. På lördag tävlar Samir & Viktor tillsammans i Melodifestivalen med låten "Groupie". I morse hälsade de på hos RIX MorronZoo och blev ställda mot väggen i "Markos minut". Det blev ett och annat avslöjande...

Se videon här
torsdag, februari 5, 2015 - 14:06

Känner du att vintern börjar ta ut sin rätt och batterierna behöver laddas. Vad är bättre än att checka in på ett lyx-SPA över en helg och fylla på energin med god mat och avslappnande omgivning.

 

Vinn en lyxig SPA-weekend i Bergslagen på Loka Brunn!

 

Associerar du som Marko?

onsdag, februari 4, 2015 - 19:03

Anders "Arga snickaren" Öfvergård utsattes i morse för skjutjärnsreporter Marko som ville ge igen efter hembesöket här om veckan, men snickaren lät sig inte skrämmas...

Se videon
Prenumerera på innehåll