RIX MorronZoo
fredag, april 11, 2014 - 11:33

Marko skulle utmana rallyföraren Ramona Karlsson, med sin egen radiostyrda supersportbil (topphastighet på 160 km/h). Man trodde att Ramona låg risigt till då hon körde rakt över kommentatorn Fredrik birging - men då spelade nerverna Marko ett spratt...

Morronens Gäst
torsdag, april 10, 2014 - 11:38

En ny säsong av "Ensam mamma söker" drar igång inom kort, och häromdagen släpptes namnen till de mammor som söker kärleken. Med anledning av detta var givetvis frågan till programledaren Magdalena: "Hur gör man för att skriva en ansökan som går hem?"

Morronens Gäst
tisdag, april 8, 2014 - 12:01

Svenska ståuppkomikern Kristoffer Appelquist har ett gediget CV och har bland annat medverkat i "Babben och company", "Hundra procent" och "Kontoret". Idag hänger han med morgongänget och snackar om sitt nya program "Hårdvinklat" på TV3. I slutet fick han dock en fråga från kollegan Özz Nûjen om invandrare - som gav ett häpnadsväckande konkret svar.

Morronens Gäst
torsdag, april 3, 2014 - 09:59

Vågar du höra svaret? Johan Kinhult, öron-näsa-hals-läkare på Lunds universitetssjukhus, ger ett överraskande besked: Britas reaktion: "Varför sväljer vi SÅ mycket?"

Våga Fråga
onsdag, april 2, 2014 - 14:39

Kockveckan på RIX FM fortsätter - men denna gång med en nypa rivalitet som största krydda. Finalisterna i "Sveriges Mästerkock" Ala Avasi och Amir Kheirmand gästar studion, och det blir salladstävling med morronzoot som stenhård jury. Lyssna på hela intervjun här!

Morronens Gäst
Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd