RIX MorronZoo
fredag, augusti 29, 2014 - 20:56

Veckan avslutades med att Markoolio med hjälp av Lisse från Salong Betong tatuerade in sonen Melkers handavtryck på vänsterarmen. Programmet pågick dock som vanligt och så här såg det ut när Marko samtidigt tävlade i "Associera mera".

 

Se videon
tisdag, augusti 26, 2014 - 12:07

Idag var det Markoolios tur i Ice Bucket Challenge, utmanad av Adam Alsing. Ice Bucket Challenge har spridits som en löpeld över världen och både kända och okända människor har fått isvatten över sig för att väcka uppmärksamhet för sjukdomen ALS.

 

måndag, augusti 25, 2014 - 11:43

The Ice Bucket Challenge sprider sig som en löpeld på Internet. I syfte att sprida kännedom om sjukdomen ALS filmas kända och okända människor när de får en hink isvatten över sig. Idag var det Adam Alsings tur. Se filmen nedan.

Se filmen
fredag, augusti 22, 2014 - 14:44

I morse tittade RIX FM Festival-aktuella Vance Joy förbi RIX MorronZoo och spelade sin hitlåt "Riptide" enbart med hjälp av en ukulele. Det lät fantastiskt. Se och hör i videon!

 

 

Se videon
tisdag, augusti 19, 2014 - 17:53

I morse gästade Eric Saade RIX MorronZoo och spelade "Take A Ride" live i en skön akustisk version. Efter spelningen rasade hyllningarna in både på Twitter och via mail och många har frågat efter ett videoklipp. Här är det!

 

 

Prenumerera på innehåll
EmediateAd EmediateAd